top of page
  • Anne-Marie Vangeenberghe

PenZine, het streekmagazine van het Pajottenland en de Zennevallei

Bijgewerkt op: 28 nov. 2023Wil je het Pajottenland en de Zennevallei al lezend beleven? Zoek dan een exemplaar van PenZine. Dit streekmagazine bundelt heel uiteenlopende verhalen uit de regio.


Veel van de artikels hebben een bewaarwaarde. Ze geven duiding bij toeristische trekpleisters, lokaal erfgoed, zetten landschapselementen in de kijker en nemen je mee op een culturele ontdekkingstocht.


Naast duiding inventariseert PenZine ook wat er in de streek te doen is. Dit magazine lees je én beleef je. Het haalt je uit je luie zetel en zet je in beweging. PenZine brengt immers de veelzijdigheid van de streek, haar bewoners en ondernemers in kaart. Die wil je toch zelf zien, ontmoeten, proeven, … PenZine verrast met kleine en grote weetjes. Dat doet het magazine door streekgenoten aan het woord te laten.


Trekkers van dit initiatief zijn het Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei, ZENDER en Toerisme Vlaams-Brabant. Inspiratie halen ze uit hun dagelijkse werking.


Hoor je voor het eerst van dit magazine of heb je de vorige nummers niet bijgehouden, geen nood. De nieuwste PenZine vind je 3 keer per jaar in de bijna 500 verdeelpunten maar sinds kort worden de nummers gearchiveerd op PenZine.be


Een mooi vertrekpunt om meer te weten te komen over het Pajottenland en de Zennevallei.


3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page